Innovatief

OAK: de speelse, krachtige houtkachel voor elk interieur

Maak kennis met OAK: onze speelse en duurzame houtkachel. OAK is de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Een nieuwe generatie kachel die voor iedereen betaalbaar is. Het bijzondere aan OAK is de flexibiliteit. U kiest zelf het soort onderstel en de kleur van de mantel. Door de versie te kiezen die u het mooist vindt, ontstaat er een kachel die perfect bij uw interieur past.

Oak-montage-mix_nieuw

OAK slim
OAK is gemaakt voor het interieur en daarom meer ontworpen als meubel dan als apparaat. Het ontwerp is van StudioMOM uit Arnhem. “De OAK wordt gemaakt van eerlijke materialen”, vertelt ontwerper Mars Holwerda. “De mantel van uniek gekleurd beton is in verschillende kleuren leverbaar. Je kunt kiezen uit een metalen, houten, betonnen of draadstalen onderstel. Zo kun je je eigen OAK samenstellen.”

OAK oer-Hollands
De OAK wordt gemaakt in onze fabriek. Voor dit unieke product zocht Wanders de samenwerking met andere Achterhoekse bedrijven. De verschillende onderdelen zijn dus allemaal oer-Hollands en worden binnen een straal van dertig kilometer rond Netterden in de Achterhoek gemaakt.

OAK een hoog rendement
De warmte van het hout wordt binnenin de OAK extra lang vastgehouden. Dat komt omdat de mantel en het binnenwerk zijn gemaakt van de speciale betonsoort VUMOT. VUMOT heeft een bijzonder uiterlijk, mooie kleurmogelijkheden, goede warmtebuffereigenschappen en is bovendien bestand tegen extreem hoge temperaturen. Verder zorgen het warmtereflecterende glas, de compacte brandkamer, de uitgekiende luchtcirculatie en de zelfsluitende deur ervoor dat het rendement van de kachel zo hoog mogelijk is. De OAK is bovendien ´cradle to cradle´: alle materialen zijn recyclebaar.

OAK uniek
OAK is speels, klein, eenvoudig, betaalbaar, flexibel én design. De vernuftige combinatie van eigenschappen en gebruikte materialen maakt deze kachel uniek. Laat u verrassen én verleiden door deze bijzondere, krachtige houtkachel.

Brochure

Wilt u rustig thuis bekijken welke haard of kachel bij u past? Download dan vandaag nog onze brochure!

download