Elektrische inzet haard, in partnership met Modern Flames USA.

Deze blikvanger heeft een revolutionair en zeer realistisch vlammenspel.

De haard is verkrijgbaar in diverse afmetingen, 636mm, 776mm, 890mm.

Aurora elektrische inzet haard. In partnership met Modern Flames USA.

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen: 610mm, 740mm en 860mm.

De kleuren zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar.

Het type 610 is ook verkrijgbaar als vrijstaand model met een Black Edition mantel, in een lage en hoge versie.

De WAN 2068 FRONT is de opvolger van de S68.  Een efficiënte no-nonsens haard dus, die zich zeer gemakkelijk laat installeren.

De opvolger van de S60.  Een efficiënte no-nonsens haard dus, die zich zeer gemakkelijk laat installeren.

De S60 kan worden geleverd met een uit één stuk vervaardigd doorlopend hoekglas, zonder staanders in de hoeken. Valt u voor de eenvoudige charmes van de S60 en overweegt u hem niet als vervangende, maar als geheel nieuwe inzethaard? Ook dat is uiteraard mogelijk

De WAN 2075 is de opvolger van de S75. De haard kan worden ingebouwd met een drie- of vierzijdig inbouwkader. Driezijdig wanneer u de haard wilt inbouwen op een bestaand plateau. Hebt u de mogelijkheid te kiezen voor inbouw op hoogte? Dan kunt u kiezen voor een vierzijdig kader. U kunt het kader bestellen met een dikte van 6 of 55 mm.

De slimme S75 is leverbaar als gewone inbouwhaard en als hoekhaard, links of rechts georiënteerd. Iedere S75 wordt door Wanders fires en stoves voorzien van een Highly Insulated Interior.

De Square serie wordt gevormd door fraaie inzethaarden waarmee u uw bestaande open haard kunt ombouwen naar een dichte houtkachel. Een ingebouwde ventilator behoort tot de opties.

De Square serie wordt gevormd door fraaie inzethaarden waarmee u uw bestaande open haard kunt ombouwen naar een dichte houtkachel. Een ingebouwde ventilator behoort tot de opties.

De verschillende Square Gas inzethaarden zijn perfect geschikt om van een open haard een gesloten gashaard te maken. Dankzij een speciaal door Wanders Fires & Stoves ontwikkeld systeem kan het concentrische gesloten systeem aangesloten worden, zonder de bestaande schouw te hoeven slopen. Een ventilator is standaard aanwezig. Uw dealer vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

Brochure

Wilt u rustig thuis bekijken welke haard of kachel bij u past? Download dan vandaag nog onze brochure!

download