Onyx, een compacte en strakke gashaard. Verkrijgbaar als hangend of vrijstaand model. Als vrijstaand model, is deze haard beschikbaar in 3 varianten, base, original en met voet.

De Larix is verkrijgbaar als hangende gashaard of met een voet om op de vloer te plaatsen.

Deze tunnelhaard is duidelijk ontworpen om twee ruimtes met elkaar te verbinden. Door de grootte en vorm van het glasoppervlak wordt dit al duidelijk. De brander geeft een mooie hoge vlam die goed regelbaar is.

 

Bent u voor een speciaal project op zoek naar een haard die in een buitenmuur geplaatst moet worden? Dat kan ook met de Douglas. Stelt u zich eens voor dat u zo uw terras met uw restaurant kunt verbinden en extra sfeer brengt!

De Balsa serie is uitgebreid met de Balsa Wall, gewoon een mooie hanghaard die past in ieder interieur. Doordat er niet alleen glas aan de voorzijde is geplaatst maar ook aan de beide zijdes kunt u optimaal van de heerlijke warmte en gezelligheid genieten.

De ontwikkeling van gashaarden gaat maar door en door, de nieuwste door Wanders in eigen huis ontwikkelde brander geeft het meest realistische vuurbeeld dat er in de markt te verkrijgen is. Geplaatst in het tijdloze model Tali klopt het totale plaatje helemaal. Door zijn ovale vorm is de Tali ook goed in een hoek te plaatsen zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Lenga 800 A

De Lenga 800 A kan zowel strak in de wand als in een klassieke schouw worden ingebouwd.

De nieuwe brander techniek geeft een schitterend vlammenspel.

Lenga 800 AB

Zoekt u een mooie grote haard die in een hoek kan worden gemonteerd?

Lenga 800 geeft u heerlijke warmte en een prachtig vuur om bij weg te dromen.

Lenga ABE

De haard als schitterend middelpunt van uw woonkamer, met vanuit alle hoeken zicht op het prachtige vlammenspel.

Voor de Lenga’s hebben we nieuwe branders ontwikkeld waarbij de vlammen echt letterlijk uit de blokken komen. Deze verbrandingstechniek geeft een zeer realistisch vlammenspel.

Lenga 500 A

Deze haard kan zeer minimalistisch worden ingebouwd, en neemt door zijn slanke vorm weinig ruimte in beslag.

Lenga 500 AB

Op zoek naar een hoekhaard met mooie hoge vlammen die strak ingebouwd kan worden?

Dan is de Lenga 500 met zijn realistische vlammenspel uw haard!

Lenga 500 ABE

Overal in de ruimte mooi zicht op het vlammenspel bij deze driezijdige inbouwhaard.

De Danta is een strakke inbouwgashaard, voorzien van een dubbele brander. Dit stelt u in staat om eenvoudig te schakelen naar een lager aantal KW’s, maar mét behoud van het vuurbeeld.

De Danta kent oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de haard tegen de muur plaatsen. Of u kiest voor een positie gedeeltelijk of geheel in het midden van de ruimte.

Deze fraaie, vrijstaande gashaard is ontworpen om de sfeervolle warmte te laten uitstralen naar drie zijden. Daarbij komt dat u via de drie vensters een zeer goed zicht hebt op het vuur. De Balsa kan dus ideaal als middelpunt van een ruimte dienen.

De Balsa is verkrijgbaar in twee hoogtes: 75 en 100 cm. Tevens is er een speciale uitvoering voor vakantiehuizen leverbaar.

Het schitterende vuurbeeld van deze vrijstaande gashaard is vanaf drie zijden zichtbaar. De Balsa kan dus ideaal als middelpunt van de ruimte dienen.

De Balsa 100 is de grotere variant van de Balsa 75 en heeft dezelfde eigenschappen. Beide modellen zijn ook te verkrijgen als Balsa T die voorzien is van een eenvoudige thermostaatknop.

Brochure

Wilt u rustig thuis bekijken welke haard of kachel bij u past? Download dan vandaag nog onze brochure!

download